Hvorfor bestille gjennom primaitalia.no?

Å finne den perfekte feriebolig kan være tidkrevende og vanskelig. Italia har ikke alltid det samme kravet til hjem og innredning som oss nordmenn, og de flotteste husene kan gi en gedigen nedtur på innsiden. Primaitalia.no gjør søket lettere for deg, fordi vi tilbyr hus og leiligheter som tilfredsstiller den kvalitetsbevisste og stilsikre – både interiørt og eksteriørt.

DE BESTE BOLIGENE
Primaitalia.no vet hva nordmenn er på jakt etter, og leter alltid etter de beste boligene i Italia. Dermed slipper du å bruke tid på å kikke gjennom hundrevis av boliger som ikke tilfredsstiller dine krav.

HØY STANDARD
Vi er opptatt av at boligene skal holde en høy standard, slik at du får en best mulig opplevelse når du er på ferie. Vi stiller høye krav til hvordan boligen ser ut både på utsiden og innsiden, hvilke fasiliteter som er tilgjengelige og hvilket området boligen ligger i. Vi tilbyr kun boliger vi kunne tenkt oss å bo i selv!

KORT REISEVEI
Vi er opptatt av at boligen ligger i rimelig avstand fra en flyplass som har direkteflyvning fra Norge. Da kan du komme deg raskt til og fra boligen, slik at du får mest mulig tid på stedet du besøker.

DE BESTE PRISENE
Vi jobber alltid med å få de beste prisene, og har avtaler som gjør at bestilling gjennom oss blir rimeligere enn om du bestiller direkte fra utleier. Dette fordi vi får en mengderabatt som vi igjen lar gå videre til deg.

SKREDDERSYDDE OPPLEVELSER
Vi kan også tilrettelegge for opplevelser, aktiviteter eller arrangementer på stedet du leier, slik at du kommer til “dekket bord” når du først har ferie.

Tilbake til forsiden