Agriturismo: Villa Il Paradisino (inntil 18 pers), Sesto Fiorentino, Toscana

Villa Il Paradisino er en nydelig toskansk vin- og olivengård med opprinnelse fra 1500-tallet.

« of 2 »

Generell informasjon: Agriturismo med flere leiligheter (kan leies hver for seg eller sammen) ved Sesto Fiorentino, Toscana. Soveplasser inntil 18 personer fordelt på 6 leiligheter.                    
Pris: På forespørsel for større grupper
Fra NOK 1,730 pr døgn (min 3 overnattinger) pr leilighet
fra NOK 7,993 pr uke
Periode: Døgnleie (min 3 overnattinger) og ukesleie fra lørdag til lørdag
Ledig: Ledig – send forespørsel om ønsket periode


Her kan du oppleve det ekte Toscana i et hyggelig miljø der du kan nyte både området og bordets gleder. Villa Il Paradisino er akkurat som navnet beskriver, et lite paradis, og ligger rett ved Firenze. Familien Belloni Filippi åpnet dørene til sitt hjem i 2004 etter en skjønnsom renovering av gården. Her kan du koble av i skyggen av oliventrærne etter en dag med museumsbesøk og shopping, ta en dukkert i svømmebassenget eller dra på oppdagelsesferd i de vakre omgivelsene. Utsikten er vakre åsrygger med sypresser og oliventrær, og stemningen er sjarmerende og avslappende.

Det er kort vei til steder som Chianti, Siena og San Gimignano, eller hvorfor ikke dra til kysten og besøke Pisa, rusle omkring i Pistoia eller vakre Lucca? Hvis du er interessert i golf, ligger det en 18-hulls bane, Le Pavoniere, bare 26 km unna. Til den sentrale delen av Firenze tar det 10 min med lokaltog som går hvert kvarter. Det er til og med mulighet for å bevege seg ut på hesteryggen og utforske landsbygden.

På Villa Il Paradisino arrangeres det også matlagningskurs, mottakelser, fester og private utflukter. Det er også mulig med besøk på vingårder og guidede turer til området og Firenze.

Il Melograno (90 m²), 2 personer Melograno ligger i 1. etasje. Den har en stor stue (40 m²) med et vakkert kjøkken og en stor glassdør som fører ut til en privat hage og uteplass. Her er et lyst dobbeltrom med en antikk smijernsseng (1800-tallet), et lite studio i 2. etasje med vakker utsikt og et stort bad med dusj og badekar. Denne leiligheten passer perfekt for par på bryllups- eller forlovelsesreise som vil bo litt ekstra for seg selv.


Il Giuggiolo (120 m²), 4 personer Denne vakre leiligheten på et plan består av en stor stue (37 m²) med peis, et innbydende kjøkken, et dobbeltrom med antikk smijernsseng og ytterligere et dobbeltrom som kan gjøres til to enkeltsenger. Et av rommene har privat bad: det andra har både dusj og badekar.


Il Gelso (110 m²), 4 personer Leiligheten har to etasjer. I 1. etasje er det stue med en stor glassdør som fører ut til en privat hage og uteplass. Her er det en stor matsal (35 m²) med kjøkken og åpen peis i stein. I annen etasje er det to dobbeltrom: et med en antikk smijernsseng og ytterligere et soverom med to separate smijernssenger og en liten “Romeo og Julie”-balkong med utsikt over gården. Et av rommene har privat bad og i det andre er det et boblebad (jacuzzi). I tilegg kan Il Gelso kombineres med suiten Limonaia som har sin inngang fra kjøkkenet og eget bad (se nedenfor for mer informasjon om Limonaia).


La Logetta (140 m²), 4-6 personer Veldig vakker og sjarmerende leiligheten som ligger i 2. etasje: En stor stue (36 kvm) med monumental peis, et kjøkken og to store dobbeltrom med privat bad i samme etasje. Ett soverom har en antikk smijern himmelseng og bad med dusj og badekar. Det andre har en dobbeltseng og en enkeltseng. Videre har leiligheten en sjarmerende åpen loggia med panaoram utsikt. I stuen er det en svært komfortabel dobbel sovesofa, håndlaget av en lokal håndverker for å være like behagelig som en ekte seng.

Torre (45 m²), 2-4 personer Ligger i 3. og 4. etasje, i det gamle tårnet. Leiligheten har egen inngang, stue med en sovesofa og en kjøkkenhjørne (ingen ovn).

Dobbeltromet er på toppen med en antikk smijern seng, er det er godt lyst fra to store vinduer. Badet har en stor dusj og et vindu som ser ut over takene i Villa Il Paradisino.

NB! Det er mulig å kombinere La Loggetta og Torre i en leilighet som passer 6-10 personer.


Limonaia, 2 personer Suiten Limonaia har et stort dobbeltrom, bad med boblebad og dusj, og ble restaurert i 2009. Et lite kjøleskap, og i hagen er det bord og stoler som hører til rommet. Det er også mulig å koble på rommet til leiligheten Gelso og dermed få opp til seks senger. (se over for mer informasjon om Il Gelso).


Fasiliteter

 • Skyggefull og pen hage med svømmebasseng og store uteområder
 • Oppvarming og air condition
 • Kjøleskap og fryser
 • Elektrisk stekeovn
 • Mikrobølgeovn
 • Oppvaskmaskin
 • TV
 • Internett
 • Grill
 • Parkering

Matlaging

Om du også elsker italiensk mat kan vi lære deg mer om den toskanske maten. Vi begynner med å plukke råvarene fra hagen, og deretter så lager vi en fireretters meny sammen som dere etterpå nyter i vår vakre matsal. Perfekt både for par eller som en gruppeaktivitet. For barn kan vi arrangere pizzabaking.


Guiding

Fortell oss hva dere liker og hva dere ønsker å se, så arrangerer vi hel- og halvdagsturer med guide til flere av Toscanas beste serverdigheter. Vi kan arrangere besøk på vingårder med vinsmaking, sykkelturer på mountain bike med guide til bl.a San Gimignano og fotturer. Vil dere besøke ulike outlets kan vi ordne en shoppingtur. All guiding skjer på engelsk.


Shopping

I utkanten av Firenze ligger det flere Outlets der man kan gjøre kupp på diverse merkevarer. Nord for Firenze ligger McArhtur Glen Outlet som er åpent hver dag. Her finner man, utenom de italienske merkeklærne, også mange amerikanske merker. Avstand: ca. 20 minutter med bil. Sør for Firenze, ved avkjøringen Incisa, ligger The Mall som er åpent hver dag og her finner man merker som Fendi, Valentino, Perla, Armani og Tod’s. Avstand med bil: Ca. 40 min. Prada, Cavalli og Dolce & Gabbana har egne outlets. Hør med oss for mer info.


Vinhøsting

I begynnelsen av september hvert år høster vi inn vindruene våre. Er dere nysgjerrige på hvordan vi gjør det? Kom og besøk oss! Denne perioden er dessuten en av de beste å besøke Toscana, da det fremdeles er varmt og vi kan tipse dere om lokale vin- og middelalderfester dere kan besøke.


Olivenplukking

I den første uken i november håndplukker vi olivenene våre og kaldpresser dem til en pasta mellom store stener for å oppnå en olivenolje ”extra virgine” av høyeste kvalitet. Vi viser dere gjerne hvordan plukkingen foregår og hvis dere ønsker kan dere gjerne hjelpe til. Dessuten er det kastanjenes tid så pass på å riste dine egne kastanjer over bålet.


Golf

Det ligger fire 18-hulls golfbaner 25-40 minutter fra Villa Il Paradisiano. Vi kan gjennom våre samarbeidspartnere tilby opp til 30% rabatt på green fee (kontakt oss for mer informasjon). Banene er Le Pavoniere Golf Club 26km, Ugolino Golf Club 35km, Montecatini Golf Club 44 km og Poggio dei Medici 40 km. I helgene er det ofte turneringer, men i ukedagene er det lettere å få spilletid.


NB! Dette er et generelt kart over området nær boligen. Nøyaktig beliggenheten får du ved bestilling.


Avstander

 • Sesto Fiorentino med alle typer butikker 10 min gange
 • Buss stopp 20 meter
 • Jernbanestasjonen 15 min gange
 • Firenze 6 km
 • Lucca 70 km
 • Pistoia 42 km
 • Siena 85 km
 • Chianti 60 km

Flyplasser

 • Firenze 10 km
 • Pisa 93 km
 • Roma 298 km
 • Milano 293 km

På forespørsel for større grupper

Fra NOK 1,730 pr døgn (min 3 overnattinger) pr leilighet

Fra NOK 7,993 pr uke


Kostnader som betales på stedet
 • Sikkerhetsdepositum: Avtales særskilt
 • Rengjøring: Rengjøring en gang i uken samt sluttrengjøring inkludert
 • Strøm/vann: Inkludert
 • Skifte av sengetøy/håndklær: Inkludert
 • Klesvask: På forespørsel
 • Mulig turistskatt som skal betales lokalt (pris avhengig av hver kommune)

PageLines- orange_stjerne2.pngVed å klikke på denne linken kan du sende oss en uforpliktende forespørsel om tilgjengelighet og pris på ferieboligen du ønsker. Vi svarer deg i løpet av kort tid.