La Lampara (2-5 pers) i Manarola, Cinque Terre (L)

La Lampara er en unik leilighet i Manarola, og ligger i den mest fremtredende og naturskjønne delen av landsbyen med en fantastisk havutsikt.

Manarola har i mange år vært et foretrukket feriemål for kjente motedesignere, forfattere og malere som fant landsbyen ideel for å hente inspirasjon og energi til å skape kunst eller klær.

La Lampara har alt man ser etter: Det er en leilighet i det mest attraktive strøket av Manarola med fantastisk havutsikt, men det også kort vei til gode restauranter, puber og butikker i landsbyen.

For å komme seg til leiligheten fra senter i landsbyen, går man opp ca 100 meter i en skråning, ta til høyre og deretter en annen vei opp ca. 300 meter til man kommer til området kalt Belvedere. Etter en kort spasertur videre i denne særegne delen av landsbyen, kommer du til La Lampara. Offentlig parkeringsplass er på toppen av landsbyen, med Cinque Terre buss som tar deg ned til boligområdet. La Via dell’Amore, den verdensberømte naturskjønne stien som går til Riomaggiore, går ca. 500 meter fra La Lampara. CTR


Generell informasjon: Leilighet med uteplass i Manarola, Cinque Terre, soverom 2, bad 1, sengeplass 2-5
Pris: 20,351 pr uke – ekstra person 220 – døgnleie (min 3) på forespørsel
Periode: Fra lørdag til lørdag eller døgnleie (min 3 døgn)
Ledig: Ledig – send forespørsel om ønsket periode


« 1 of 2 »

 

La Lampara, 2-5 personer: Huset består av 4 etasjer, men det er kun to leiligheter der La Lampara er den ene. Sjarme og enkelhet er nøkkelord i denne leiligheten; Den ideelle løsningen for en stress fri ferie ved havet vekk fra den hverdagen. Inngangen til leiligheten (som er i tredje etasje av huset) er det en liten entré, 1 dobbelt soverom og 1 soverom med to enkeltsenger (begge med flott havutsikt) og et bad med dusj. Opp gjennom en spiraltrapp kommer man til et stort åpent rom med stue/spisestue og kjøkkenkrok. Kjøkkenet er enkelt, men utstyrt med det nødvendigste som servise, bestikk, glass, gasskomfyr, kjøleskap og mikrobølgeovn. Det er ingen oppvaskmaskin, men det er en vaskemaskin i leiligheten. I stuen er det to sofaer (en kan brukes som ekstra seng). Det er varme i hvert soverom og stue med vifte funksjon på sommeren. En stor balkong er på utsiden av stuen, og her er det møblert for hyggelige måltider enten på morgen eller kveld. Leiligheten er godt vedlikeholdt og ligger på klippene i Manarola. På våren kan maneter havne på klippene nedenfor leiligheten, noe som gir en særegen lukt som kan merkes i leiligheten og alle andre leiligheter som har beliggenhet tett på havet. Dette er et naturlig fenomen som er begrenset til noen få dager i løpet av året.

6243378430_8ba235f232_z

 • Havutsikt
 • Terrasse
 • Vifter
 • Kjøkken
 • Vaskemaskin
 • WiFi


NB! Dette er et generelt kart over området nær boligen. Nøyaktig beliggenheten får du ved bestilling.


Avstander

 • Togstasjonen 700 meter
 • Parkering 700 meter
 • Hav/strand 300 meter
 • Matforretning 100 meter
 • Restaurant 400 meter

20,351 pr uke – ekstra person 220 – døgnleie (min 3) på forespørsel*


Kostnader som betales på stedet

 • Sluttrengjøring: € 50
 • WiFi: Inkludert
 • Mulig turistskatt som skal betales lokalt (pris avhengig av hver kommune)

*Leiepris vises i norsk, svensk eller dansk valuta avhengig av hvilket språk som er valgt på nettsiden.

PageLines- orange_stjerne2.png Klikk på skjemaet for å sende en uforpliktende forespørsel for å sjekke om boligen er ledig i den perioden du ønsker. Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer (du vil bli videresendt til en ny side).


Bookingskjema bilde